Zepter Hotel

zepterhotel-profilepic

Zepter Hotel
Svetosavska 2
79240 Kozarska Dubica

Tel: +387 52 42 42 42
Tel: +387 52 42 42 22

www.zepterhotel.com

Velepni Zepter hotel, modernog dizajna, lociran u strogom centru Kozarska Dubice, na samoj obali rijeke Une, svojim izgledom sam grad čini vizuelno bogatijim i ljepšim, a sadržajem i uslugom koju pruža predstavlja vrhunski uslužni kompleks, u kategorizaciji ocijenjen sa četiri zvjezdice.

home0_0

Ovaj reprezentativni objekat, samo je jedan od poklona gospodina Philipa Zeptera rodnom gradu, u kojem je proveo djetinjstvo, sa željom da investira u razvoj opštine Kozarska Dubica.
Arhitektonsko i enterijersko rješenje Hotela je da bude jedinstven, ali i prepoznatljiv po svim neophodnim parametrima za neki drugi ambijent. Sinteza različitosti je vidljiva i u ostalim segmentima, spoj prirodnog okruženja i prestižnog dizajna, minimalizma i topline, ozbiljnosti i zaigranosti.

Veći dio fasade je od bijelog eternita, a nadrealnu bjelinu razbijaju žuti, crveni i sivi segmenti, inspirisani mondrijanovskim uticajem, koji su ujedno postali i zaštitni znak Hotela, a protežu se i kroz čitav enterijerski dio kroz detalje u bojama i oblicima.

Pogledajte film o hotelu:

Lokaciju Hotela karakteriše dobra veza sa okolnim gradovima, a u neposrednoj blizini nalazi se i autoput Beograd – Zagreb, čime je uspostavljena i komunikacija sa državama u susjedstvu. Hotel je prava razglednica grada pri prelasku mosta preko reke Une, kojim se iz Hrvatske ulazi u Republiku Srpsku, što je još jedna od prednosti koje ovom objektu daju gradski prioritet.

Ponosan uslugom koju Hotel pruža, njegovim arhitektonskim rješenjem i naprednom tehnologijom, Zepter staf uživa u svom radu i poštuje one sa kojima sarađuje.

S velikim entuzijazmom poziva sve da za intimne trenutke, zabavu, posao ili odmor istraže ljepotu i obraduju sebe svim pogodnostima koje nudi.

TRENUTNO NEMA NOVOSTI