1

RANČ ČOKORI

Ranč Čokori su mjesto za razne proslave u prirodi bilo ljeti ili zimi, a udaljeno samo 10km od centra Banja Luke. Do Ranča se dolazi asfaltiranom saobraćajnicom koja se održava i u zimskom periodu jer svakodnevno saobraćaju autobusi gradsko prevoza.

Opširnije
Poster Kozarski2-a

BMB Delta d.o.o.

"Kozarski biser" je ime široke lepeze voćnih rakija preduzeća BMB Delta doo : Travarica,Vilijamovka,Dunjevača, Šljivova prepečenica, Jabukovača. Prirodne voćne rakije „Kozarski biser“ proizvedene su na tradicionalan način od pažljivo biranog voća sa obronaka...

Opširnije
fb_img_1475844453886

Luxury Lounge apartmani Banja Luka

Luxury Lounge apartmane čine tri komforna, moderno uređena i potpuno namještena apartmana smještena u širem centru grada u novogradnji. Mogu da se koriste za dnevni odmor ili noćenje.

Opširnije
logo

Caffe Pizzeria Antika

Odlična kulinarska ponuda uz prijatan ambijent i veoma pristupačne cijene. Razne vrste pizza, sendviča, salata, pasti. Besplatna kućna dostava.

Opširnije
kamp-olimp-banja-luka-profilepic

Auto Kamp Olimp

Auto Kamp Olimp je seosko domaćinstvo koje se nalazi na izlazu iz Banja Luke, tačnije 8 kilometara od centra grada u pravcu Jajca i Sarajeva.

Opširnije
staraada-profilepic

Restoran Stara Ada

Smješteni na obali rijeke Vrbas, ponosu grada Banja Luke i njenih građana nalaze se apartmani „Stara Ada“ u okviru kojih se nalazi istoimeni restoran, vrlo tražen među gurmanima. Restoran, svojom bogatom ponudom domaće, tradicionalne i internacionalne kuhinje...

Opširnije
malastanica-profilepic

Mala Stanica

1891. godine sagrađena je mala željeznička stanica na pruzi Banja Luka-Dobrljin kao dio planirane otomanske željeznice koja je trebala da poveže zapadnu Evropu sa Turskom. Danas je ovaj objekat od arhitektonsko-istorijskog značaja na listi nacionalnih spomenik.

Opširnije
mactire-profilepic

Mac Tire Pub

Mac Tire je autentični irski pab u srcu Banja Luke. Mjesto idealno za susrete i druženje svih generacija. Ugodni enterijer u kojem dominira drvo, atmosferu čini toplom, prirodnom i domaćom, što je karakteristično za pabove širom svijeta.

Opširnije
hotelpalace-profilepic

Hotel Palas

Hotel “Palas” je sagrađen 1933. godine, u periodu procvata Banjaluke, vremena Vrbaske banovine i bana Svetislava Tise Milosavljević. Svojom potinom i udobnošću gradskog hotela, bio je i ostao jedan od najprepoznatljivijih objekata u gradu na Vrbasu. Mi smo u najužem...

Opširnije