Restoran Stara Ada

staraada-profilepic

Restoran i apartmani "Stara Ada"
Veljka Mlađenovića b.b., 78000 Banja Luka
Telefon: 051 456 444, 066 777 672, 066 919 191
Email: staraada@yahoo.com
Web: www.staraada.ba

Smješteni na obali rijeke Vrbas, ponosu grada Banja Luke i njenih građana nalaze se apartmani „Stara Ada“ u okviru kojih se nalazi istoimeni restoran, vrlo tražen među gurmanima. Restoran, svojom bogatom ponudom domaće, tradicionalne i internacionalne kuhinje kao i raznovrsnom ponudom najkvalitetnijih vina i aperitiva kod posjetioca izaziva jedinstven osjećaj toplog, domaćeg ambijenta.

Ovaj luksuzni kompleks pruža mogućnost savršenog odmora. Poseban utisak na posjetioce ostavlja savršen sklad enterijera sa prirodnim bogatstvima kojima smo okruženi, što predstavlja svojevrsnu oazu mira, relaksacije i opuštanja.

Svi naši apartmani su luksuzno opremljeni za Vaš ugodan odmor, skriveni od gradske vreve, a nadomak centra grada garantuju potpunu privatnost, komfor i udobnost bilo da dolazite poslom, na romantični vikend ili čak porodični odmor. Svaki apartman opremljen je bogatim mini-barom, klimom, kablovskom televizijom a mogućnost korištenja besplatne internetske veze učiniće Vas 24 sata dostupnim.

Za istinski doživljaj odmora i opuštanja, u sklopu apartmana nalazi se kutak za relaksaciju. Na raspolaganju su Vam sprave za vježbanje, kako bi održali Vaše tijelo zdravim a boravak u sauni blagotvorno će djelovati na uspostavljanje harmonije i ravnoteže Vašeg duha i tijela.

TRENUTNO NEMA NOVOSTI