Poštovani ugostitelji,

predstavljamo vam web portal UGOSTITELJSTVO.BA koji je specijalizovan za promociju BiH ugostiteljstva, HoReCa oblasti i urbanog hedonizma.

Jedinstven i moderno osmišljen koncept portala UGOSTITELJSTVO.BA namijenjen je profesionalcima u ugostiteljstvu: vlasnicima restorana, hotela i barova, somelijerima, barmenima, menadžerima, kao i brojnim posjetiocima ovog portala koji će pratiti najaktuelnije vijesti.

Portal UGOSTITELJSTVO.BA sa mjesečnim pregledom od 15 000 posjetilaca je veoma koristan informator za ugostiteljske aktuelnosti koje svakodnevno ažuriramo.

UGOSTITELJSTVO.BA svojim čitaocima plasira zanimljive novosti na portalu, kako bi uvijek mogli pratiti raznovrstan sadržaj i korisne teme iz brojnih oblasti.

Sve vijesti na portalu su dostupne na više jezika: bosanski, engleski i njemački.

Aktuelnosti na  portalu UGOSTITELJSTVO.BA će tokom godinu dana pregledati više od 200 000 posjetilaca, što predstavlja garanciju da će promocija vaše firme, proizvoda ili usluge naći put do birane ciljne grupe.

Sve poslovne vijesti, kao i promotivni sadržaji klijenata koji se oglašavaju na portalu UGOSTITELJSTVO.BA biće prikazani i na našem Facebook profilu.

S poštovanjem,

UGOSTITELJSTVO.BA

Sve za ugostiteljstvo na jednom mjestu!