Mac Tire Pub

mactire-profilepic

Adresa: Srpska 2-4, Banja Luka
Telefon: 051/221 - 444
Fax: 051/344-311
E-mail: info@mactirepub.com
Web: www.mactirepub.com

Mac Tire Pub, duh Irske u Banja Luci

Mac-Tire-UlazMac Tire je autentični irski pab u srcu Banja Luke. Mjesto idealno za susrete i druženje svih generacija.

Ugodni enterijer u kojem dominira drvo, atmosferu čini toplom, prirodnom i domaćom, što je karakteristično za pabove širom svijeta.
Karta pića nudi 14 vrsta točenih i preko 30 raznih flaširanih piva. Konačno imate priliku popiti i jednog pravog „Irca“. Pivo svjetske slave, Guinness, sa preko 260 godina dugom tradicijom. Takođe, tu je i veliki izbor whiskey-a, ali i ostalih pića.

Naravno, sve ovo ide uz dobru hranu karakterističnu za pabove. Kuhinja “Mac Tire Pub -a” koncipirana je na temelju domaćih, rustičnih i jednostavnih jela baziranih na svježim sezonskim namirnicama od lokalnih dobavljača. U smislu muzičkog programa u Mac Tire Pub – u tokom cijele sedmice organizujemo razna zanimljiva događanja. Živi nastupi bendova su u uglavnom na dnevnoj bazi, a početak svirke je u 17 časova. Pomalo neobičan termin, ali izuzetno prija našim gostima nakon napornog radnog dana.

Tematske muzičke večeri, karaoke, kvizovi, zajedničko praćenje sportskih evenata su samo dio programa koja Vas uskoro očekuje u Mac Tire Pub –u. Između ostalog, cilj nam je animirati lokalnu muzičku scenu i omogućiti im mjesto za afirmaciju, ali i da oživimo muzičke žanrove poput džeza, soula, fanka i svih ostalih vrsta muzike, pomalo zanemarene u današnje vrijeme.
Nadamo se da imate sasvim dovoljno razloga da svratite do nas i naručite svoju kriglu!

Tim Mala stanica se već par godina na jedinstven način bavi gastronomijom i ugostiteljstvom. Naša misija je urezati Banja Luku na gastronomsku mapu regije, ali i Evrope i cijelog svijeta. Originalnost i kvalitet su naši najvažniji parametri u pozicioniranju na ugostiteljskoj sceni. Uspješnost te misije nam dokazuje Vaše povjerenje, zahvaljujući kojem mi težimo da budemo još bolji
u ovom poslu. Inovativnost i originalnost je ono što nas pokreće, kao i Vi, sigurno najvažnija karika u lancu uspjeha.

Mala Stanica 1 (kod zgrade Vlade Republike Srpske) i Mala Stanica 2 (Merkator) su koncipirani kao ”slow food» restorani. To podrazumijeva da se obroci serviraju u nekoliko iznošenja, da bi se moglo probati više raznovrsne hrane uz odgovarajuća vina, a u potpunosti prema ukusu gosta i njegovom trenutnom raspoloženju.

Mac Tire Pub je koncipiran kao autentični irski pab/pivnica sa svim karakterističnim elementima. Pored zanimljivog muzičkog programa, imamo najveći izbor piva u Banja Luci, a ni ponuda naše kuhinje sigurno vas neće ostaviti ravnodušnima.
Zaistra se trudimo se biti drugačiji od ostalih, i nadamo se da nam to polazi za rukom.

Vaš Tim Mala Stanica

TRENUTNO NEMA NOVOSTI