Hotel Palas

hotelpalace-profilepic

Hotel Palas Banja Luka
Kralja Petra I Karađorđevića 60
78 000 Banja Luka
Republika Srpska, BiH

Tel./fax:
00 387 51 218 723
00 387 51 218 724
00 387 051 218 584

E-pošta: info@hotelpalasbl.com
web: www.hotelpalasbl.com

Hotel “Palas” je sagrađen 1933. godine, u periodu procvata Banjaluke, vremena Vrbaske banovine i bana Svetislava Tise Milosavljević.

Svojom potinom i udobnošću gradskog hotela, bio je i ostao jedan od najprepoznatljivijih objekata u gradu na Vrbasu. Mi smo u najužem centru grada, bliz svih značajnijih institucija Grada i Republike.

Do gradske skupštine, administrativnog centra Vlade Republike Srpske, Banskog dvora, Narodnog pozorišta i drugih značajnih mjesta u Banjoj Luci, možete od hotela stići pješke. Hotel je u glavnoj ulici, s apogledom na Gradski trg i park. Hotelska zgrada je zaštićen spomenik graditeljskog naslijeđa prvekategorije.

Raspolažemo sa 69 soba: 18 dvokrevetnih i 49 jednokrevetnih, opremljenih TV prijemnicima, mini barom, direktnim telefonskim linijama i internetom. Na raspolaganju Vam stoje i jedan luksuzni apartman, te 2 poluapartmana. U sklopu hotela su ljetna bašta, restoran, poslastičarnica, picerija, frizerski salon, noćni bar i drugi ugostiteljski i zabavni sadržaji. Blizina javnog prevoza i obezbijeđeno vlastito parkiralište čine hotel posebno pristupačnim.

Moderno opremljena sala za seminare, prezentacije i poslovne sastanke sa posebnom tehničkom opremom i pratećim sadržajima, te dvije manje konferencijske sale, idealne su za Vaše poslovne aktivnosti. Hotelski restoran sa kafanom (130 mjesta), pogodan je za organizovanje raznih svečanosti i poslovnih ručkova.

Gostima hotela pružamo i usluge prevoza. Hotel posjeduje lift, vlastio grijanje, parking za autobuse i garažu sa 20 parking mjesta. Ljubazno osoblje hotela, vrhunska usluga i prednost samog položaja hotela u strogom centru grada – samo su neki od razloga zašto gosti biraju baš Hotel Plas.

Naši gosti nam se redovno, zadovoljni, vraćaju!
Vaš hotel „Palace“

TRENUTNO NEMA NOVOSTI