Hotel Fortuna

slika za baner

Rakovačkih rudara 12
78000 Banja Luka
Bosna i Hercegovina


Telefon: +387 51 358-640
E-mail:
 info@wellnessfortuna.com

 

Hotel Fortuna**** je službeno kategorizovan od strane Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske kao hotel sa četiri zvjezdice, a posjeduje i CD Diplomatique licencu.

 

Na raspolaganju je šesnaest savremeno i luksuzno opremljenih smještajnih jedinica. Sve sobe i apartmani su opremljeni mini-barom, LCD televizorima, ADSL internet pristupom, sefom, a osigurane su i SOS alarmnim sistemom. Kupatila su opremljena jacuzzi kadama i tuševima sa hidromasažnim stubom.

 

Boravak u Hotelu „Fortuna“ će Vam zasigurno pružiti nezaboravan ugođaj i odmor. Uz noćenje je obezbijeđen doručak u restoranu „Konoba“, kao i korištenje usluga Wellness centra, sauna, fitness, zatvoreni i tri otvorena bazena.

Osim šesnaest luksuznih soba, nudimo i najpovoljniji smještaj u Banjoj Luci, maksimalnog kapaciteta trideset i pet ležaja. U ponudi je 12 smještajnih jedinica, a nalaze se neposredno uz kompleks Wellness centra, sa pogledom na bazene.

 

Sobe su opremljene klima uređajima, LCD televizorima, muzičkim stubovima, telefonom i dr. tako da garantuju udoban boravak, a osigurane su i video nadzorom 24h.

 

Koncept je osmišljen tako da je idealan za grupni smještaj (sportske ekipe, grupne posjete, itd.).

 

Hotel raspolaže panoramskim liftom za goste Hotela.

TRENUTNO NEMA NOVOSTI